• URSUS DRAFT Pub

  Echipă: PROGRAPHIC ARCHITECTURE STUDIO

  Arhitectură: Arh. Ştefan Alberto Bianco, Arh. Iulia Popescu, Arh. Alexandra Aramă, Arh. Sabina Gherghel, Arh. Lidia Necula

  Project management: Arh. Lavinia Moraru, Laurențiu Udroiu

  Tip proiect: amenajare interioară

  An proiect: 2018

  Suprafață: 310 mp

  Localizare: Str. Gh. Ionescu-Sisești, nr. 23-25

  Fotografii: Ursus Breweries

 • Mai multe detalii

  Situat în nordul capitalei bucureștene, într-un cartier predominant rezidențial, în plină dezvoltare, Draft Pub este un loc relaxant, primitor, lipsit de veleități protocolare.

   Amenajarea propune ca materialitate texturi și culori calde, centrul atenției fiind zona de bar. Gândit ca un volum în spațiul pub-ului, atipic prin deschiderea către client pe toate laturile, barul invită la comunicare. Din recuzita arhitecturală se remarcă instalațiile pentru bere și elementele "custom made", realizate pentru promovarea brandului Ursus.

   Cu inventivitate și simt creativ, designul păstrează în mare o linie industrială. Elementele metalice de tipul plaselor, corpurile de iluminat, pereții de cărămidă aparentă și mobilierul ales creează armonios, într-o atmosferă aparent aglomerată, un spațiu primitor.  Prin amenajarea realizată, am reușit să conturăm în limbaj arhitectural filosofia unui brand de tradiție, a cărui interes față de clienții săi este vizibil prin modul în care preferă să se promoveze.

[email protected]  |  [email protected]  |  +40 722  201 073  |  Termeni si conditii

Copyright prographic © 2023