• THALES Office

  Echipă: PROGRAPHIC ARCHITECTURE STUDIO

  Arh. Ştefan Alberto Bianco, Arh. Oana Cucoranu, Arh. Cosmina Adăscăliței, Arh. Traian Despoiu

  Previzualizare:  Arh. Andrei Vlădoiu

  Tip proiect: amenajare interioară

  An proiect: 2018

  Suprafață: 4300 mp

  Locație: Orhideea Tower, București

  Fotografii: Sabin Prodan

 • Mai multe detalii

  Thales este o companie globală care ajută la crearea unei lumi mai sigure, combinând o diversitate unică de expertiză, talente și culturi. Sediul firmei din Orhideea Tower devine o carte de vizită, o expresie a celor 5 domenii ale companiei: industria aerospațială, spațiul cosmic, transportul pe sol, apărare și securitate.

   Conceptul îmbină elemente de culoare și design corporate cu elemente caracteristice pentru domeniile de activitate, care captează și transpun angajații într-o altă dimensiune. Astfel, zona de recepție și așteptare te transpun într-un aeroport, iar pe coridoare poți vedea imaginea norilor pe ferestrele unui avion. Elementele de ordin SF întregesc stilistic amenajarea: spații de relaxare într-o navă spațială sau într-un compartiment de tren.

   Liniile generale jucăușe, geometrice definesc un spațiu interior dinamic, plin de personalitate și neconvențional. Paleta de culori este vibrantă, cu accente vii de albastru, verde și galben. Forma recurentă a texturilor este triunghiul, ca o trimitere subtilă la numele companiei.

Copyright prographic © 2020