• BIROURI TEAMNET

  Proiectanti arhitectura: PROGRAPHIC ARCHITECTURE STUDIO

  Arh. Stefan Alberto Bianco, Arh. Monica Trasca, Arh. Irina Buica, Arh. Alexandra Arama, Arh. Catalina Nechifor, Arh. Lavinia Moraru, Arh. Radu Rechiteanu, Arh. Alexandru Abostanoae;

  Tipul proiectului: amenajare interioara

  Anul proiectarii: 2013-2014

  Localizare :Green Gate, etajele 7,8,9 si 10 , Bucuresti

  Arie desfasurata: 10000 mp

 • Mai multe detalii

  Conceptul de amenajare propus a fost de integrare a diversitatii companiilor membre ale Teamnet pentru prima data in istoria companiei sub un singur acoperis.  Distribuirea companiilor a fost realizata pe etajele 8, 9 si 10 iar etajul 7 a ramas public acomodand receptia principala cu salile de meeting ce vor fi utilizte atat de interni cat si de vizitatorii externi.

  Etajul public imbina culorile si specificul tuturor departamentelor, intentia fiind de identificare a salilor  de intalnire cu companiile din cadrul Teamnet.

  Functiunile clar stabilite au fost gandite pentru a putea acomoda o viitoare crestere a companiei cu pana la 30%.

  Conceptul amenajarii se numeste The Real Thing, sintetizand componenta specifica fiecarui departament in unul sau mai multe obiecte reale si reinterpretandu-le in creerea anturajului pentru fiecare spatiu pe specificul acestuia. Un sum-up al elementelor pe care le-am folosit in cadrul amenajarii este foarte clar si se subjuga brandului – culoare, pattern- simbol – recunoastere din reprezentare vizuala.

[email protected]  |  [email protected]  |  +40 722  201 073  |  Termeni si conditii

Copyright prographic © 2023