• CPI OFFICE

  Titlu proiect Amenajare Sediu CPI Property Group

  Autori: Arh. Stefan Bianco, Arh. Iulia Popescu, Arh. Oana Cucoranu,

  Birou: Prographic Architecture Studio

  Localizare: Victoria Business Park

  Suprafața desfășurată: 850 mp

  Colaboratori:

   Ingineri instalatii: Instaltek

   Foto: Sabin Prodan

 • Mai multe detalii

  Amenajarea biroului se inspira din valorile de brand ale companiei pentru a oferi un spatiu de lucru reprezentativ, adaptat nevoilor utilizatorilor sai.

   

  Din punct de vedere estetic predomina texturile calde, accentele de auriu si placarile de lemn, ce contrasteaza cu nuante reci de beton aparent, finisaje in tonuri de gri si punctual, accente metalice negre, intregindu-se astfel o atmosfera eleganta. Obiecte decorative colorate puternic evidentiaza, din  loc in loc, anumite zone, insufland dinamism aspectului general.

   

  La nivelul receptiei s-a dorit crearea unei zone care sa reprezinte brand-ul, o zona de impact, in mijlocul careia se afla desk-ul de receptie inspirat din domeniul de activitate al companiei, sugerand ideea de metamorfoza, de evolutie, de slefuire. Salile de meeting au fost personalizate prin implementarea unor panouri de pluta gravate cu diverse harti, cu rol atat estetic cat si functional, permitand utilizatorilor sa marcheze punctele de interes. Prin dispunerea unui mobilier specific zona de circulatie a fost trata si ca spatiu de colaborare si informal meeting.

[email protected]  |  [email protected]  |  +40 722  201 073  |  Termeni si conditii

Copyright prographic © 2023