• BOOKING HOLDINGS OFFICE

  Booking Holdings Inc. - Centrul de Excelență București

   

  Autori:

   

  Gensler – concept: Lukasz Platkowski, Arlyn Vogelmann, Alfred Byun, Brad Colley, Holly Jin, Lily Shi, Matthew Bacon

   

  CBRE – Management de proiect : Marius Parfene

   

  Studio Arhitectura Prografica- Proiectare Tehnica: Arh. Stefan Alberto Bianco, Arh. Catalina Nechifor, arh. Cristina Paraschiv, arh. Catalina Tataru, arh. Alexandra Maxim, arh. Mădălina Clucerescu

   

  Locație: U Center 1, etajul 3

  : 3338 mp

  Fotografie: Cristina Paraschiv, Catalina Nechifor, Calum Hutcheon

 • Mai multe detalii

  Booking Holdings Inc., cel mai mare furnizor mondial de servicii de călătorie online și servicii asemănătoare, a deschis primul centru de excelență în București, România, reunind cele șase mărci principale ale sale. Prographic Architecture Studio a avut ocazia să dea viață conceptului lui Gensler, dezvoltând proiectul tehnic, coordonarea șantierului și conceptul de orientare.

   Conceptul pentru acest design de birou se învârte în jurul scopului principal al companiei – enable Travel – și a amintirilor pe care acest lucru le aduce oamenilor. Compania fiind recunoscută la nivel mondial, spațiul biroului a fost împărțit în 6 zone, fiecare reprezentând o zonă diferită: Europa, America de Nord, America de Sud, Asia, Orientul Mijlociu și Australia. Fiecare zonă are identitatea sa regională unică, ilustrată prin utilizarea culorilor, modelelor și texturilor tipice fiecărei culturi. Ramele de diferite scări și scopuri marchează motivul principal, prezent în tot spațiul, simbol al amintirilor pe care le facem atunci când ne îmbarcăm într-o aventură.

   Conceptul de orientare a fost dezvoltat în jurul conectării acestor locații geografice și a fost inspirat de limbajul vizual internațional al călătorului – cel al semnalizării aeroportului. Alături de imaginile grafice plasate strategic pentru a stimula curiozitatea și un impuls de explorare, toate brandingurile își propun să îmbunătățească juxtapunerea subtilă a texturilor și volumelor care definesc spațiul.

   Biroul încorporează o gamă diversă de spații, de la stații de lucru la mai multe zone de lucru concentrate, cabine telefonice, săli de întâlnire, zone de colaborare, cantine, lounge și zone de jocuri pentru peste 300 de angajați. Scopul acestui design a fost de a face spațiul confortabil, jucăuș și de a-l infuza cu un sentiment de casă pentru angajați, inspirând, în același timp, oamenii către obiectivul companiei - conectarea oamenilor și a locurilor.

[email protected]  |  [email protected]  |  +40 722  201 073  |  Termeni si conditii

Copyright prographic © 2023