• PONDERAS ONCOLOGY HOSPITAL

    Echipă: PROGRAPHIC ARCHITECTURE STUDIO

    Arh. Ștefan Alberto Bianco, Arh. Monica Trașcă, Arh. Irina Buică, Arh. Mihai Pavel,

    Tip proiect: amenajare interioară

    An proiect: 2016

    Suprafață: 120 mp

    Localizare: Spital Ponderas

    Fotografii: Sabin Prodan

  • Mai multe detalii

    Principiile cheie conceptuale ale amenajării au fost încă de la început crearea unei atmosfere vibrante, prietenoasă, capabilă să capteze interesul pacientului. Elementele din sfera naturală întregesc stilistic imaginea spațiului. Aceste elemente se regăsesc atât în spaţiile comune ale clinicii cât și în cabinete. Contrastul de textură și culoare între albul utilitar și inserţiile de sticlă, lemn și panouri verzi a fost unul intenționat, menit să conducă către o ambianţă lejeră și primitoare.

     Liniile generale care definesc spațiul sunt drepte, geometrice, pentru o bună utilizare a spațiului din punct de vedere medical. Finisajele sunt de înaltă calitate și sunt compatibile cu cerinţele sanitare impuse de client. Tavanul decorativ, recepţiile, corpurile de iluminat, accentele și finisajul pardoselii sunt alese astfel încât să contrasteze cu funcţiunea de clinică a spațiului și să infuzeze căldură și prietenie. Paleta de culori este una caldă cu accente de verde crud și turcoaz.

[email protected]     |      Follow on Facebook    Follow on Pinterest      |      +4 0724 371 697

Copyright prographic © 2019