• PONDERAS HOSPITAL

    Echipă: PROGRAPHIC ARCHITECTURE STUDIO

    Arh. Ștefan Alberto Bianco, Arh. Monica Trașcă, Arh. Irina Buică, Arh. Mihai Pavel,

    Arh. Sabina Gherghel

    Tip proiect: amenajare interioară

    An proiect: 2016

    Suprafață: 1200 mp

    Localizare: Spital Ponderas

    Fotografii: Sabin Prodan

  • Mai multe detalii

    Chiar din primele momente petrecute în cadrul clinicii de pediatrie, sunteți întâmpinaţi de atmosfera capricioasă a copilăriei, unde totul este plin de culoare și jucăuș. De la zidurile albastru-deschis, la scaunele colorate, la jucăriile împrăștiate și la recepţia cu decupaje, totul este conceput pentru copii.

     Răspunsul nostru la cerințele medicale pentru un astfel de spațiu a fost de a lucra cu materiale și finisaje de înaltă calitate. Fiecare element de mobilier și accesoriu este făcut la comandă și au necesitat o mare implicare și imaginație din partea echipei noastre de design. Rezultatul procesului în care dulapurile în formă de casă, unitățile de depozitare a jucăriilor, cu tăieturi făcute în formă de fereastră, numerele mari și colorate lipite pe ușă și tapetul cu pinguini și fluturi. Spațiul are multe aspecte ascunse și este destinat să fie explorat și plăcut atât de copii cât și de adulţi.

[email protected]     |      Follow on Facebook    Follow on Pinterest      |      +4 0724 371 697

Copyright prographic © 2019