• P&G COPENHAGA

    Proiectanți arhitectură: PROGRAPHIC ARCHITECTURE STUDIO

    Arh. Stefan Alberto Bianco, Arh. MonicaTrasca, Arh. Alexanda Diaconu

    Anul proiectării: 2019

    Suprafață desfășurată:150mp

    previzualizare/ rendering: Arh. Andrei Florea

  • Mai multe detalii

    Descriere proiect:

     Amenajarea spațiului de birouri a companiei P&G din Copenhaga a fost realizată urmând guideline-urile brandbookului scandinav al companiei. Folosind o serie de elemente grafice, planul liber capătă culoare, iar zonele sunt delimitate într-o manieră discretă. Reperele vizuale constau în tapet cu motive inspirate din natură, aplicate pe întreaga înălțime a încăperii, colantări cu modele abstracte și bannere reprezentative fiecărei echipe. Urmând același concept, am completat spațiul cu o serie de panouri ușoare: un trafor cu model organic și piese de mobilier care au scopul de a delimita zonele diferite. Pe fundalul alb al pereților, lemnul este elementul care aduce căldura.

Copyright prographic © 2020