• BIROURI PELIFILIP

  Proiect:   Amenajare interioara Pelifilip

  Proiectanti arhitectura: PROGRAPHIC ARCHITECTURE STUDIO

  Arh. Stefan Alberto Bianco, Arh. Anca Gavrila

  Tipul proiectului:  amenajare interioara

  Anul proiectarii:   2014

  Anul realizarii:  2014

  Localizare:   Sky Tower

 • Mai multe detalii

  Zona studiata in care s-a facut amenajarea interioara a fost cea a receptiei.

  Conceptul a avut ca punct de plecare cele cinci valori definitorii ale firmei Pelifip, si anume: Relation, Creativity, Effectiveness, Vitality si Common Sense, pentru acestea in stereotomia pardoselii finisata cu mocheta, echipa Prographic a atribuit cate o culoare pentru fiecare in parte. A rezultat un joc de culori complementare pentru a evidentia diversitatea fiecarui individ in parte. Aceasta diversitate a culorilor a fost folosita doar in spatiile de primire si de circulatie comune, iar pentru zonele de lucru ale personalului s-a folosit culoarea bandului si anume violet.

  Interventiile din zona receptiei au fost propuse si realizate pentru a crea o unitate, o asociere intre lucruri caracterizate de originalitate.Efectul asteptat si in acelasi timp creat a fost producerea unei impresii puternice imediate. Transparenta si legatura cu spatiul exterior conferta posibilitatea de a creste si de a te dezvolta.

  Piesele de mobilier au fost executate din materiale actuale, compozit si mdf vopsit care au putut transpune in forma reala desenele noastre.

[email protected]  |  [email protected]  |  +40 722  201 073  |  Termeni si conditii

Copyright prographic © 2023