• Pay U Office 2019

    Proiectanți arhitectură: PROGRAPHIC ARCHITECTURE STUDIO

    Arh. Ştefan Alberto Bianco, Arh. Monica Trasca, Arh. Alexandra Diaconu, Arh. Adina Costea

    Previzualizare/ Rendering: Arh. Andrei Florea

    Anul proiectării: 2019

    Suprafață desfășurată: 410 mp

  • Mai multe detalii

    Descriere proiect:

     Beneficiarul a dorit o reamenajare a spațiului închiriat în clădirea Opera House.    Planul liber inițial a fost împărțit în două zone mari: open-space și relax area, delimitând astfel profilul fiecărei activități și conferind un grad de intimitate. Accentul s-a pus însă pe zona socială a spațiului: cea a cafeteriei. Fiind locul ce aduce împreună toți membriI companiei, a fost nevoie de un gabarit generos - cafeteria extinsă cuprinde astfel o zonă deschisă pentru prepararea mâncării, locuri de luat masa și un green pancake-station bar. Trecerea de la cafeterie, la zona de bar și lounge se face printr-un portal. Paletarul cromatic folosit cuprinde nuanțe de gri, albastru și verde. Sablajul tip cutter-plotter aplicat pe partițiile de sticlă din interiorul spațiului a fost inspirat de logo-ul PayU - cea mai mare companie procesatoare de plăți online cu cardul.

Copyright prographic © 2020