• MY COWORK

  Autori: Arh. Ștefan Alberto Bianco, Arh. Iulia Popescu, Arh. Iulia Mocanu

  Birou: Prographic Architecture Studio

  Localizare: București

  Suprafata: 450 mp

  Vizualizare: Arh. Horia Ene

 • Mai multe detalii

  Descriere proiect:

  Amenajarea propusa face parte dintr-o serie de spatii de coworking, ce se doresc dezvoltate in numeroase cladiri de birouri din Bucuresti si din tara. Conceptul a avut la baza ghidul de proiectare realizat de catre beneficiar, cu scopul de a regasi o unitate in design aferenta tuturor locatiilor dezvoltate.

   

  Nucleul spatiului este zona comuna tuturor utilizatorilor, ce acomodeaza accesul, zona de lounge, cafeteria impreuna cu zona de luat masa si spatiile de tip meeting room. Zona de birou devine astfel o zona adiacenta, atat la nivel planimetric cat si la nivel formal, accentele de design fiind concentrate catre spatiile comune.

   

  Intentia din punct de vedere stilistic este de a reda o atmosfera “homie“ care sa ii permita utilizatorului sa se simta “ca acasa”, spatiul oferind insa in plus posibilitatea de socializare, nevoie atat de necesara in contextul pandemiei. Accentul devine din nou zona comuna de lounge si cafeterie, aici fiind locul in care utilizatorii spatiului, avand job-uri in diverse domenii, se pot intalni si schimba idei.

   

  La nivel estetic, desi amenajarea are la baza un stil industrial redat prin pastrarea tavanului cu instalatiile aparente si utilizarea unei palete cromatice rece pentru elementele constructive, prin adaugarea unor elemente de décor specifice sectorului rezidential (covoare, draperii), prin alegerea unei palete cromatice vesele pentru elementele de mobilier si prin utilizarea finisajelor cu aspect de lemn, spatiul reda atmosfera calda dorita.

[email protected]  |  [email protected]  |  +40 722  201 073  |  Termeni si conditii

Copyright prographic © 2023