• MOLSON COORS Office

    Echipă: PROGRAPHIC ARCHITECTURE STUDIO

    Arh. Ștefan Alberto Bianco, Arh. Monica Traşcă, Arh. Alexandra Diaconu, Arh. Florescu Florin, Arh. Sabina Gherghel

    Tip proiect: amenajare interioară

    An proiect: 2018

    Suprafață: 4720 mp

    Localizare: The Bridge, București

    Fotografii: Sabin Prodan

  • Mai multe detalii

    Amenajarea birourilor Molson Coors s-a constituit în jurul profilului companiei, la nivelul structurii interne, majoritatea angajaților fiind tineri. Îmbinând elemente de limbaj din producția de bere cu street art, designul păstrează în linii mari un stil industrial, regăsit la nivelul geometriei partițiilor de sticlă și al elementelor custom made (corpuri de iluminat, instalații de plafon, partiții nestructurale).

     La polul opus, zonele de relaxare au fost gândite pornind de la ideea unei grădini urbane. Un alt punct de atracție îl reprezintă zona de cafeterie. Similar barurilor sportive, o dată terminat programul de lucru, angajații pot bea bere sau juca biliard în cadrul companiei, acest lucru fiind cunoscut sub numele de "Happy Hour".

[email protected]     |      Follow on Facebook    Follow on Pinterest      |      +4 0724 371 697

Copyright prographic © 2019