• CONCEPT METROFFICE

  Proiectanti arhitectura : PROGRAPHIC ARCHITECTURE STUDIO

  Arh. Stefan Alberto Bianco, Arh. Catalina Nechifor, Arh. Alexandru Abostanoae, Arh. Alexandra Arama, Arh. Irina Buica, Arh. Oana Cucoranu, Arh. Lavinia Moraru, Arh. Mihai Pavel, Stud. Arh. Iulia Popescu, Stud. Arh. Andrei Vladoiu

  Tipul proiectului: concurs amenajare interioara – locul 1

  Anul proiectarii: 2015

  Localizare: cladire Metroffice A, etaj 1, Bucuresti

  Arie desfasurata: 500mp

 • Mai multe detalii

  Conceptul unui showroom de spatii office s-a dezvoltat in jurul ideii de a prezenta, in cadrul unui parcurs bine conturat, principalele tipologii de configuratii folosite in practica contemporana de design.

   Organizate pe baza necesitatilor functionale indicate in brief, spatiile de tip open-space traditional se intercaleaza cu zone multifunctionale de lucru individual si de echipa, alaturi de arii de discutii si training, delimitate de birouri inchise si sali de meeting cu caractere diferite.

   Aspectul amenajarii este unul de office functional, iar accentuarea rolului sau de showroom este realizata prin modul in care sunt tratate zonele de receptie, asteptare si cafeterie. Aceste 3 functiuni sunt contopite intr-un spatiu, care sa creeze un mediu primitor si sa faciliteze primirea unui grup mai mare de vizitatori in spatiul, dar care functioneaza bine si mod independent.

   

   Arh. Catalina Nechifor

[email protected]  |  [email protected]  |  +40 722  201 073  |  Termeni si conditii

Copyright prographic © 2023