• BIROURI MARSH

  Proiectanti arhitectura: PROGRAPHIC ARCHITECTURE STUDIO

  Arh. Stefan Alberto Bianco, Arh Gabriela Barbulescu, Arh Oana Gavrila

  Tipul proiectului:  amenajare interioara

  Anul proiectarii:   2014

  Localizare:   Floreasca Business Parc 169, Bucuresti, sect. 1

 • Mai multe detalii

  In imobilul existent din Bucuresti, Floreasca Buisness Park, Calea Floreasca nr 169, Cladirea A, la etajul 3, se doreste reamenajarea interioara si transformarea spatiului de birouri într-un sediu cu elemente distinctive de mobilier si signalistica potrivite brand book-ului firmei.

   In momentul preluarii spatiul, acesta nu se mai distingea prin identitatea sa si s-a dorit prezenta unor piese de logo ale companiei si o imagine vizuala unitara a zonei de primire - receptie si a salilor de conferinte.

   In ceea ce priveste modul de rebrand-uire al spatiului, s-a optat pentru manufacturarea unor piese de concept atat pentru receptie cat si pentru fiecare din cele 4 sali de conferinte.

   Zona de receptie a primit un desk manufacturat la comanda – mdf frezat pe CNC 3D - cu un design care a combinat functionalitatea dorita cu tema generala de culoare si stil. Optiunea pentru un desen crescendo al bazei face referire atat la traseul companiei cat si la o invitatie vizuala in acest sediu. Design-ul redus la cele doua componente alb / albastru marcheaza caracterul obiectiv si direct al firmei in componenta careia are loc o complexitate de algoritmi. De asemenea, am optat pentru un desk care pune in valoare spatiul disponibil si ofera un caracter mai deschis catre vizitator, in linie cu valorile companiei.

   Logo-ul companiei s-a amplasat pe un perete frontal intrarii, luminat si texturat in fata caruia este un element de repaus – totem al firmei - cutia de valori care vorbeste despre istoria companiei. Peretele pe langa atributul sau de panou de expunere este si cortina pentru activitatea interna a firmei.

   Cromatica si grafica folosita pentru elementele de texturare a peretilor ghideaza perspectiva si spre zona de birouri, eliminand din barierele vizuale.

   Fiecare sala de conferinte a primit un obiect de design instalat pe perete. Aceste obiecte sunt corpuri de iluminat / piese de concept – fiecare sala primind un nume de piatra pretioasa si culoarea specifica acesteia conform Brandbook -ului companiei. Aceste obiecte de design s-au dezvoltat pe baza designul fatetat specific brandului si care defineste logo-ul companiei.

[email protected]  |  [email protected]  |  +40 722  201 073  |  Termeni si conditii

Copyright prographic © 2023