• KINETIC Clinic

    Echipă: PROGRAPHIC ARCHITECTURE STUDIO

    Arh. Ştefan Alberto Bianco, Arh. Monica Traşcă, Arh. Simina Gheorghe

    Tip proiect: amenajare interioară

    An proiect: 2018

    Suprafață: 1100 mp

    Localizare: Spital Ponderas, București

    Fotografii: Sabin Prodan

  • Mai multe detalii

    Designul pentru copii presupune un grad de responsabilitate adultă, îndeosebi în cazul unui centru pediatric de recuperare fiziologică. Amenajarea oferă posibilitatea celor mici să exploreze și să se joace, într-un spațiu vesel și colorat. Funcțional, centrul este împărțit în zonă de recepție, cabinete, o sală de kinetoterapie și zone de masaj.

     La nivelul tuturor spațiilor, se regăsesc elemente din universul copilăriei de la mobilierul ce amintește de un front de stradă, corpurile de iluminat în forma unor păsări până la nișele decorative gândite ca locuri pentru depozitat jucării. Amenajarea este concepută din perspectiva copiilor, acest lucru fiind vizibil și prin scara designului unor piese decorative.

con[email protected]     |      Follow on Facebook    Follow on Pinterest      |      +4 0724 371 697

Copyright prographic © 2019