• BISTRO KANPAI

  Proiect: Bistro Kanpai

  Proiectanti arhitectura:PROGRAPHIC ARCHITECTURE STUDIO

  Arh. Stefan Alberto Bianco, Arh. Bogdana Checherita, Arh. Arama Alexandra

  Tipul proiectului: concept design interior

  Anul proiectarii: 2014

  Anul realizarii: 2015

  Localizare: str. George Calinescu, Bucuresti

  Arie desfasurata: 250 mp

 • Mai multe detalii

  Bistro Kanpai  este localizat în parterul și etajul unei clădiri existente din strada George Călinescu. Provocarea a constat în realizarea unui spațiu concept, care să se potrivească atât temei primite: bistro-restaurant, cât și unui public destul de larg și variat.

  S-a urmărit ca atmosfera creată să răspundă specificului japonez al restaurantului. S-a mers pe contarsul de textură și culoare dintre două materiale- lemn și metal. Aspectul rece și brut al ușilor, lămpilor, pieselor de mobilier, plaselor decorative realizate din metal vopsit negru este atenuat și încălzit de elemente din lemn. Liniile generale care definesc spațiul sunt clare, drepte, geometrice, pătratul fiind un element des întâlnit în amenajare- de la logo până la detalii de mobiler.

  Atmosfera este una primitoare, călduroasă. Spațiile de preparare a mâncării sunt deschise către utilizatori, interacțiunea vizuală dintre aceștia și bucătar fiind una directă. Ambianță lejeră este accentuată și de păstrarea aparentă a unor echipamente tehnice, hote, tubulaturi, trasee electrice.

   

[email protected]  |  [email protected]  |  +40 722  201 073  |  Termeni si conditii

Copyright prographic © 2023