• GBC OFFICE

  Titlu proiect  GBC Amenajare Lobby& Spatiu Coworking

  Autori: Arh. Stefan Bianco, Arh. Iulia Popescu

  Birou: Prographic Architecture Studio

  Localizare: Global Business Center, Bucuresti

  Suprafața desfășurată: 700 mp

  Colaboratori: Vizualizari 3D – Andrei Florea

 • Mai multe detalii

  Proiectul a presupus amenajarea lobby-ului cladirii si a unui spatiu de coworking din cadrul aceluiasi imobil. Tema beneficiarului a fost de a reda un suflu nou unei cladiri vechi de birouri din Bucuresti, astfel incat aceasta sa devina atractiva pentru un utilizator foarte tanar. Avand in vedere proximitatea cladirii de Universitatea Politehnica, chiriasii targetati sunt studentii si proaspat absolventii, start-up-urile si companiile de inovatie in IT si Tehnlogie.

   

  Astfel, conceptul a fost ca prin estetica spatiului sa se incurajeaze creativitatea si gandirea “out of the box” a utilizatorului, iar ideea de “around the globe” sa genereze o atmosfera cool, contemporana, capabila sa acomodeze utilizatori din toata lumea, domeniile IT si Tehnologie fiind domenii in care colaborarea intre colegi din tari diferite este uzuala.

   

  Elementele de design specifice stilului industrial, impreuna cu accentele in culori tari si texturile neasteptate, creaza o identitate vizuala puternica, usor exagerata pe alocuri, tocmai pentru a invita utilizatorul sa isi depaseasca propriile bariere creative.

[email protected]  |  [email protected]  |  +40 722  201 073  |  Termeni si conditii

Copyright prographic © 2023