• DKV OFFICE

  Autori: Arh. Ștefan Alberto Bianco, Arh. Iulia Popescu, Arh. Oana Cucoranu, Arh. Marius Diaconu,  Arh. Angela Dumitrescu

  Fotografii: Sabin Prodan

  Birou: Prographic Architecture Studio

  Localizare: București

  Suprafata:  3206 mp

 • Mai multe detalii

  Abordarea amenajării birourilor DKV s-a axat pe crearea unui mediu de lucru conectat, stimulativ și funcțional, în care identitatea brandului, conturata prin inserții grafice ce reprezinta valorile și misiunea companiei, este integrata discret în design-ul spațiului.

  Am pornit de la dorinta de a oferi spatiului o interconectare fluidă a diversele zone de activitate. Traseele subtile, fin marcate la nivelul pardoselii și tavanului, direcționează utilizatorii într-un flux natural și intuitiv. Acestea încurajează mișcarea și interacțiunea dintre colegi, făcând colaborarea și schimbul de idei să fie la îndemână.

  Inserțiile colorate din mochetă adaugă o notă distinctivă și ludică spațiului. Cu nuanțe vibrante de culoare strategic plasate, fiecare zonă poate deveni un punct de referință. Corpurile liniare de iluminat reprezintă o parte esențială a esteticii, ghidând utilizatorii prin spațiu și subliniind fluxul natural al traseelor.

  Accentul pe culori tari creaza un puternic impact vizual. De la nuanțe puternice de albastru, verde și portocaliu, până la tonuri elegante de gri și negru, aceste culori accentuează personalitatea companiei și creează o atmosferă plină de dinamism. Combinând aceste culori în mod inteligent, am reușit să conferim spațiului o identitate unică și plină de viață.

[email protected]  |  [email protected]  |  +40 722  201 073  |  Termeni si conditii

Copyright prographic © 2023