• DEPOZIT FARMACEUTIC SI BIROURI MINIFARM

  Proiectant general: Prographic Architecture Studio

  Concept si design interior: arh. Ştefan Bianco, arh. Monica Trasca , arh. Oana Gavrila

  Structura: D&C Expert Proiectare Structuri

  Instalatii: General Instal

 • Mai multe detalii

  Solutia de arhitectura este adaptata cerintei functionale de depozit si birouri, a cerintelelor circuitului  de functionare si temei de proiectare a beneficiarului.

  Imobilul a fost proiectat pentru optimizarea orelor de lucru si a activitatii in conditii optime conform standardelor societatii.

   Proiectul se refera la construirea unui imobil S+P+2E cu functiune mixta de depozit farmaceutic si birouri .

  Functiunea in cadrul constructiei se va desfasura pe doua zone principale : depozitul cu zonele specifice de gestiune si depozitare ce se va desfasura pe nivelurile subsol si parter ; zona de birouri cu spatii pentru intalniri si birouri inchise ce se vor desfasura pe nivelurile 1 si 2.

  Prima zona , ce de depozitare se va desfasura la parter si subsol. Se vor depozita doar produse farmaceutice .

  In zona parterului se vor asigura doua zone separate de incarcare si descarcare a marfurilor prin 4 porti dispuse de o parte si de alta a imobilului

  Spatiul de depozitare propriu-zis va fi considerat subsolul ce asigura functionarea celor doua zone, comunicarea intre parter si subsol se realiza prin intermediul celor doua circulatii verticale: prima, cea principala intre subsol , parter si cele doua etaje , cu scara de evacuare dimensionata corespunzator pentru asigurarea evacuarii persoanelor ce nu se pot deplasa singure; a doua cea secundara intre subsol si parter se va realiza prin intermediul lifturilor de marfa , in care se pot folosi si motostivuitoare .

  Imobilul va fi dotat cu dispozitive de depozitare  cu rafturi pe verticala automatizate in vederea facilitarii accesului personalului la produsele depozitate la inaltimi mai mari si in vederea optimizarii spatiului, prin folosirea la capacitate maxima de depozitare  pe verticala.

  Sistemul structural este realizat din radier , pile si dala din beton armat si acoperire in terasa partial cirbulabila .

  Pe fatadele parterului se va folosi tencuiala si/sau sistem de fatada ventialata. La etajele superioare se va folosi tencuiala si/sau fatada ventiala , sistem de fatada tip Cortina .

  In cea dea doua zona , cea a birourilor se va alege o compartimentare liniara cu partitii din sticla pentru a crea un spatiu deschis si transparent.

  Volumetria exterioara cat si cele rezultate prin amenajarea interioara vor fi abordate minimalist prin materiale moderne. Se va opta pentru folosirea unor culori contrastante pentru a pune in valoare diferite volumetrii folosite ca accente.

   

  arh. Oana Gavrila

   

[email protected]  |  [email protected]  |  +40 722  201 073  |  Termeni si conditii

Copyright prographic © 2023