• CURTEA BERARILOR CRAIOVA

    Proiectanți arhitectură: PROGRAPHIC ARCHITECTURE STUDIO

           Arh. Ştefan Alberto Bianco, Arh. Iulia Popescu, Arh. Lidia Necula, Arh Ana-Maria Dăsagă

     

    Previzualizare/ Rendering: Arh. Andrei Vladoiu

    Anul proiectării: 2019-2020

    Suprafață desfășurată: 585.00 mp

  • Mai multe detalii

    Descriere proiect:

     Situat în centrul istoric al Craiovei, Curtea Berarilor Timişoreana este un loc ce exprimă valorile brandului pe care îl promovează, având însă o deosebită atenţie îndreptată către client. Elementele de tip industrial creează un cadru propice pentru a reda povestea berii la tank, componentele reci, metalice, fiind acompaniate de texturi de lemn şi cărămidă. Mobilierul şi iluminatul custom conturează grafic povestea brandului, armonizând intreg spaţiul pentru un parcurs complet al utilizatorului ce alege să trăiască experienţa berii la tank.

Copyright prographic © 2020