• BIC ROMANIA OFFICE

  Proiectanti arhitectura: PROGRAPHIC ARCHITECTURE STUDIO

  Arh. Stefan Alberto Bianco, Arh. Lavinia Moraru, Arh. Oana Cucoranu

  Tipul proiectului: amenajare interioara

  Anul proiectarii: 2014

  Arie desfasurata: 600 mp

 • Mai multe detalii

  Prin proiectul de amenajare a birourilor BIC am incercat sa urmarim indeaproape filosofia de brand a uneia dintre cele mai cunoscute companii de acest tip din lume. Produsele BIC se remarca prin eficienta si simplitatea lor prietenoasa, asa ca am pornit de la premisa ca spatiul creat sa inspire o nota de lejeritate nepretentioasa, cu tente ludice.

   Punctul central al amenajarii este receptia, imaginata ca un logo 3D supradimensionat, care te intampina odihnindu-se sub cele 3 abajururi colorate in portocaliul binecunoscut. De altfel, aceasta culoare se intalneste de-a lungul intregului spatiu, cu o ritmicitate voita, intrerupand cromatica predominanta alb-gri. Locurile de relaxare aduc si ele culoare, in nuante electrice de roz, verde, albastru.

   Ca detaliu decorativ, laitmotivul amenajarii a devenit jocul urmelor lasate pe hartie de instrumentele de scris. Desenul colorat a fost folosit pentru a accentua diverse zone in salile de meeting, zona de lounge, receptie, iar negativul sau a fost decupat in detaliul de sablare, contribuind la nota ludica a amenajarii.

   

[email protected]  |  [email protected]  |  +40 722  201 073  |  Termeni si conditii

Copyright prographic © 2023