• ATK Office

  Proiect: Amenajare interioara birouri A.T. Kearney

  Proiectanti arhitectura: PROGRAPHIC ARCHITECTURE STUDIO

  Arh. Stefan Alberto Bianco, Arh. Cucoranu Oana. Arh. Lavinia Moraru, Arh. Mehdi Khosrou-Yar, Arh. Sabina Gherghel, Arh. Maria Morariu

  Anul proiectarii: 2017

  Tipul proiectului : Amenajare interioara

  Localizare: Magheru One

  Arie construita: 350 mp

  Fotografii : Sabin Prodan

 • Mai multe detalii

  Amenajarea acestui birou se inspira din valorile de brand ale companiei pentru a oferi un spatiu de lucru dinamic si creativ, adaptat nevoilor utilizatorilor sai.

   Amplasarea intr-o cladire cu un caracter istoric si arhitectural special a dat nastere unor provocari de ordin functional, pentru a articula in mod coerent toate functiunile necesare. Am reusit sa gasim varianta optima pentru a acomoda toate salile de meeting in zona receptiei si astfel a rezultat un spatiu larg pentru zonele de relaxare si de lucru. Aceasta a fost amplasata in partea cladirii ce beneficiaza de cat mai multa lumina naturala si o vedere ampla asupra zonei centrale a orasului.

   Elementul cald si natural al lemnului se asociaza cu insertii moderne metalice si accente de negru lucios pentru intregirea atmosferei elegante. Din loc in loc, obiecte decorative colorate dau aspectul prietenos ce se regaseste pe parcursul intregii amenajari.

[email protected]  |  [email protected]  |  +40 722  201 073  |  Termeni si conditii

Copyright prographic © 2023