• APARTAMENT C

    Echipă: PROGRAPHIC ARCHITECTURE STUDIO

    Arh. Ştefan Alberto Bianco, Arh. Alexandra Aramă, Arh. Sabina Gherghel

    Tip proiect: amenajare interioară

    An proiect: 2018

    Suprafață: 990 mp

    Localizare: Str. Nerva Traian, București

    Vizualizări: Radu Rechițeanu

  • Mai multe detalii

    Proiectul este localizat într-un cartier rezidențial, presărat cu intervenții noi. Se poate spune că orașul a conturat amenajarea acestui penthouse pe două niveluri.

     Parcurgând interiorul, încă de la intrare, se poate percepe deschiderea spațiilor către exterior, prin terasele expansive. Ultimul nivel este ocupat de zonele majore ale apartamentului, de zi și de noapte.

     Spațiile publice, dining și living, sunt concepute unitar, fluid, în legătură cu bucătăria. Camera de joacă a copiilor și cinematograful sunt alte două puncte de interes ale apartamentului.

     Zona de noapte se desfășoară în aripa opusă cele de zi, în timp ce etajul 10 adăpostește o serie de spații anexă și o saună. Modul în care apartamentul este proiectat ține seama de o arhitectură care dizolvă barierele convenționale dintre interior și exterior, fără a sacrifica intimitatea spațiilor sale. Acest sentiment de armonie dintre oraș și om este exprimat elementar, printr-o paletă care include căldura lemnului și prospețimea vegetației.

[email protected]     |      Follow on Facebook    Follow on Pinterest      |      +4 0724 371 697

Copyright prographic © 2019