• AECOM OFFICE

  Autori: arh. Ștefan Bianco, arh. Iulia Popescu, arh. Oana Cucoranu, arh. Tania Piceava

  Fotografii: Sabin Prodan

 • Mai multe detalii

  Designul interior al birourilor Aecom a pornit, in primul rand, de la un layout functional pe care clientul l-a indragit imediat. Suprafata de aproximativ 1400 mp a fost impartita in mai multe zone deschise de lucru in care birourile au fost amplasate astfel incat se creeaza o a doua circulatie perimetrala, catre fatada. Pe acest traseu sunt amplasate o serie de spatii de lucru informale si soft seating, care beneficiaza din plin de lumina naturala si vederea catre zonele inverzite din jur. Majoritatea incaperilor de meeting si relaxare au fost distribuite central, usor accesibile din open space.

  Zona de receptie si waiting este generoasa si primitoare, fiind configurata si pentru adunari si evenimente interne. Receptia in sine vorbeste despre valorile companiei prin forma si materialitate, iar zona din spatele ei este transformata intr-un "perete display" pentru diverse proiecte de referinta. Atmosfera se detaseaza apoi de ideea "corporate", spatiile comune sunt alcatuite mai mult catre aspectul de living, respirand un aer informal.

  Un element de branding tratat atipic sunt accentele de tapet colorat, abstractizat, care puncteaza fiecare sala de meeting cu harta unui oras sediu Aecom.

  Culorile si materialele folosite se incadreaza intr-o paleta calda, elementul vegetal este si el prezent in diferite forme. Atmosfera generala s-a dorit calma si linistitoare, diferite nuante de gri, bej, ocru, verde, contribuie la o impresie de eleganta detasata, prietenoasa.

[email protected]  |  [email protected]  |  +40 722  201 073  |  Termeni si conditii

Copyright prographic © 2023