• ADSWIZZ OFFICE

  Autori: Prographic Architecture Studio - Arh. Stefan Alberto Bianco, Arh. Oana Cucoranu, Arh. Tania Piceava, Arh. Monica Hududui

  MEP: MC General Construct

  Implementare: Pab Group

  Localizare: Floreasca Business Park, Bucuresti

  Suprafata desfasurata: 1900mp

  Fotografie: Vlad Creteanu

  Colaboratori: Albora concept- lumini/ Interface- finisaje pardoseala/ Workspace- mobilier

 • Mai multe detalii

  ADSWIZZ își mută sediul într-un nou spațiu de birouri, din Bucuresti, de 1900mp. Cerințele beneficiarului către arhitecți au fost construirea unui spațiu cald și confortabil, dar și elegant, care să atragă angajații printr-un mediu flexibil și ofertant, pentru lucrul împreună.

   Elementele cheie ale propunerii de design sunt căldura amenajării și nota de tehnologie, care să amintească de studioul unui pod cast, având în vedere domeniul de activitate al companiei. Direcția principală de reconfigurare a spațiului a pornit de la folosirea zonei centrale ca o “agora”, un loc perfect pentru town hall, brainstorming si socializare, de dimensiuni generoase, unde utilizatorii și-ar împărtași ideile alături de colegii interni cât și cu cei de peste hotare.

   Forma atipică a clădirii, cu o adâncime generoasă în zona accesului principal, a venit în întâmpinarea configurării unui nucleu conturat printr-o zonă de primire și interacțiune prietenoasă, atipică, marcat de un desk recepție cu alură de pupitru de DJ. Am decis sa folosim absenta luminii naturale (datorata departarii centrului de fatada cladirii) ca un plus in avantajul designului, creand o atmosfera cu o nota de mister, similara unui “set up” dintr-un studio de inregistrari.

   Spațiile de birouri radiază în jurul acestei zone centrale și sunt situate de-a lungul fatadelor, profitand din plin de lumina naturală si de priveliste. Zona de lucru este aerisită, și întreruptă de zonele informale de lucru și de colaborare, dispuse de-a lungul întregului spațiu, într-o compoziție geometrică controlată, punctata de elementul vegetal si culori calde.

   Am optat pentru culori calde, inspirate dintr-o pelate cromatica moderna, pastelata, precum teracotta, verde fistic si mov, cu subtonuri de bej, care se regăsesc în mochetă, în culoarea plafonului tehnic, cât și în profilele partițiilor de sticlă.  Atât gama cromatică cât și diferitele elemente de design, conferă amenajării aspectul retro eclectic urmărit.

   Una peste alta, un interior unde „dinamic”, „confortabil” și „primitor” sunt intentii ce conlucrează în alcătuirea unui spațiu de lucru diferit si original

[email protected]  |  [email protected]  |  +40 722  201 073  |  Termeni si conditii

Copyright prographic © 2023