• JLL Office

    Proiect: JLL OFFICES

    Proiectanti arhitectură: PROGRAPHIC ARCHITECTURE STUDIO

    Arh. Ștefan Alberto Bianco, Arh. Cătălina Nechifor, Arh. Alexandru Abostănoae

    Tipul proiectului: Concept

    Anul proiectării: 2017

    Localizare: Calea Victoriei, nr. 155, etaj 10

    Arie construită: 400 mp

  • Mai multe detalii

    Reamenajarea spaţiului de birouri a venit odată cu campania de rebranding, unde mesajul principal este deschiderea către comunicare şi către client.

     Zonele de lucru şi de întâlniri au fost transformate astfel încât să se creeze o varietate de spaţii activity-based, care să maximizeze spațiul oferit interacţiunilor cu clienţii şi colegii deopotrivă. Cel mai mare impact al modificărilor s-a resimţit în zona de recepţie, unde geometria spaţiului şi a volumelor prezente conferă un mare dinamism spaţiului. Asocierea recepţiei cu o zonă informală de aşteptare tip bar, ce serveşte şi ca spaţiu de protocol transmite un mesaj clar de deschidere, aliniat cu principiile companiei.

     Specific acestei amenajări este modul în care zonele adiacente se dezvăluie treptat prin schimbările de unghi ale circulaţiilor, oferind o experienţă variată a spaţiului, în pofida faptului ca toate zonele comunică foarte uşor intre ele. Parcurgerea spaţiilor oferă o perspectivă interesantă asupra siluetei oraşului, poziţia centrală aproape de Piaţa Victoriei şi situarea la etajul 10 fiind avantaje pe care noua amenajare le utilizează din plin.

[email protected]     |      Follow on Facebook    Follow on Pinterest      |      +4 0724 371 697

Copyright prographic © 2016