• COFACE Office

    Proiect: Amenajare interioară birouri Coface

    Proiectanti arhitectură: PROGRAPHIC ARCHITECTURE STUDIO

    Arh. Ștefan Alberto Bianco, Arh. Lavinia Moraru, Arh. Cătălina Nechifor, Arh. Florin Florescu, Arh. Alexandru Abostănoae, Arh. Maria Morariu, Arh. Sabina Gherghel, Stud. Arh. Andrei Vlădoiu

    Tipul proiectului: Concept, proiect tehnic si de executie

    Anul proiectării: 2017

    Localizare: Sos. Pipera nr. 42, etaj 18

    Arie construită: 1100 mp

  • Mai multe detalii

    Amenajarea birourilor firmei de IT s-a axat pe organizarea spaţiului de lucru după tiparul de lucru al angajaţilor. Cei aprox. 100 de specialişti sunt organizaţi în insule cu desk-uri duble, modulate după un motiv hexagonal, ce oferă posibilitatea grupării organice a echipelor de dezvoltare în cadrul diferitelor proiecte.

    La nivelul plafonului, scheletul acestei organizări este evidenţiat prin profilele liniare care asigură iluminarea adecvată a suprafeţei de lucru, în timp ce centrul insulei este prevăzut cu un panou circular acustic suspendat ce o oferă o absorbţie acustică suplimentară. Pentru confortul acustic şi pentru a respecta standardele companiei a fost necesar utilizarea unor separatoare acustice înalte, care prin cromatica lor înveselesc spaţiul. Un alt motiv grafic recurent în design este cercul, preluat din sigla companiei. Elementele grafice decorative din design-ul mochetei sau al pereţilor au la bază discuri colorate.

[email protected]     |      Follow on Facebook    Follow on Pinterest      |      +4 0724 371 697

Copyright prographic © 2016