• BIOPORTAL

    Proiect: Amenajare interioara spațiu comercial BioPortal

    Proiectanti arhitectura: PROGRAPHIC ARCHITECTURE STUDIO

    Arh. Stefan Alberto Bianco, Arh. Iulia Popescu, Arh. Lavinia Moraru

    Foto: Sabin Prodan

    Anul proiectarii: 2017

    Localizare: Strada Uranus

    Arie construita: 30 mp

  • Mai multe detalii

    Stilul de viața sănătos, bio, promovat de acest portal ne-a inspirat în realizarea amenajarii, fiind baza de la care am pornit. Finisajele folosite au fost așadar materiale naturale ce redau o atmosfera calda și în același timp fresh, spațiul devenind o „oaza de natural” în centrul orașului.

    Am gândit amenajarea astfel încât sa ii permita beneficiarului sa organizeze workshop-uri cu diferite teme. Spațiul este așadar flexibil și multifunctional, regasindu-se într-un singur loc mai multe functiuni: zona de gatit, zone de make-up, zone de expus, fiecare zona fiind dedicata tipului de produs promovat.

[email protected]     |      Follow on Facebook    Follow on Pinterest      |      +4 0724 371 697

Copyright prographic © 2016